Jelena Đoković sa decom
Foto: Printscreen/Printscreen

Soba Tare i Stefana Đokovića, sudeći po onome što smo na društvenim mrežama imali prilike da vidimo, minimalistički je uređena, neutralnih tonova, a jedino čega u njoj zasigurno ima u izobilju su interaktivne igračke, koje mališanima pomažu da razviju inteligenciju i koncentraciju.

NEVEROVATNO Stvarno su brojali - Evo koliko reketa je slomio Novak, a koliko Nadal i Federer

Ipak, nema skupih igračaka. Knjige u njihovom domu zamenjuju skupe zabavne igračke koje u najvećem broju slučajeva, osim skretanja pažnje detetu, nemaju nikakvu poučnu vrednost. Tako biblioteka u domu Đokovića pokazuje obilje naslova,od onih za najmlađi uzrast, do onih "roditeljskih", 

Novak i Jelena daju sve od sebe da svoju decu vaspitaju da budu skromni, kao i da nauče vrednost učenja. Njihov dom ispunjen je knjigama, ljubavlju i osmehom, ali definitivno ne materijalnim luksuzom.

- Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti - istakla je Jelena prilikom gostovanja na panelu „Budućnost je sad“. 

Jelena i Novak se trude da uvek budu tu za svoju decu...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading