Nebojša Šofranac
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sportski komentator iz Crne Gore Nebojša Šofranac izvređao je Novaka Đokovića nakon poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza.

Šofranac je, po ko zna koji put, još jednom pokazao kakav je srbomrzac, pa je udario na jednog od najvećih sportista svih vremena.

Komentator RTCG, poznat kao čovek koji se naslađuje neuspesima Srba, napisao je na fejsbuku za Noleta da je najveći luzer među sportistima. 

- Španci su dali nadimak LOAT. Čak 12 izgubljenih finala - Loser of all times (Najveći gubitnik svih vremena) - napisao je Šofranac na društvenim mrežama. 

Đoković i Alkaraz

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

 

 

Iako je Nebojša Šofranac ekspresno povukao sporni tekst u kojem omalovažava najboljeg tenisera današnjice, a u nebesa diže pobednika Vimbldona Karlosa Alkaraza, kritike na njegov račun ne prestaju.

Portal "IN4S" iz Crne Gore podsetio je da je Nebojša Šofranac bio "udarna pesnica" režima bivšeg predsednika te zemlje Mila Đukanovića. Neposlušne Srbe nazivao je „odrani“, „izrodima“ i „narodom bez zuba”.

- Ahahaaha, da bar imate zuba pa da se zasmijete ljudski, kakvi gmizavci i izrodi, pa još odrani.

Tu se nije zaustavio. Zasmetalo mu je čak i ćirilično pismo.

Pitajući „mora li svaki četnik pisati ćirilicom“ on je postavio i „dijagnozu“ pa upitao:

„Koja je muka na vas paćenici?“

Portal "IN4S" preneo je pisanje italijanske Gazete o hapšenju Nebojše Šofranca zbog napada na dve maloletnice. Njegovo hapšenje zbog pedofilije desilo se u Bariju, u aprilu 2019. godine.

Nebojša Šofranac

Foto: Printscreen

 

 

Ispod statusa Jelene Đoković, supruge Novaka Đokovića, Nebojša Šofranac, iz samo njemu znanih razloga kačio je fotografije Rafaela Nadala.

Posle skandaloznih objava na račun Novaka Đokovića, o liku i delu Nebojše Šofranca oglasio se Slaviša Čurović, poznati srpski glumac, rodom iz Crne Gore.

- Uradio sam sa njim mnogo prenosa na svojim počecima, radili smo zajedno boks, fudbal, košarku. Družili se i odigrali makar par stotina puta mali fudbal. Pričali o svemu, onome makar što je on uspevao da shvati. Kod njega nema ničega što je realnost, nego je sve jedan san rutine, zamišljenih priča i samootužne stvarnosti kada ne zna koji broj cipela nosi on sam, ali zna koji je broj telefona Fabia Kapela dok ga nalazi u kadi i pravi intervju sa njim. Tako da ne treba prestrogo suditi o čoveku koji nesvestan realnosti, sebe i života samog, već pedeset godina, a zadnjih dvadeset iznosi priče sa španske TV, ili Si-En-En-a i slično, a uperene su protiv Novaka Đokovića. Jer on formira sliku koju tamo vidi kao realnost, a realnost koju živi ne razume.

Novinar RTCG Nebojša Šofranac, kuće koji sebe naziva Javnim servisom, nije sankcionisan od strane matične kuće, nikada, ni za jedan od svojih neprimerenih gafova.

Nebojša Šofranac rođen je 28. februara 1974. godine u Podgorici, gde je završio Osnovnu školu “Maksim Gorki” i gimnaziju “Slobodan Škerović”. Studirao je na Prirodno-matematičkom fakultetu u Podgorici, ali je posle treće godine odlučio da se posveti sportskom novinarstvu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading