Novak Đoković kod Ajfela
Foto: AP/AP Photo/Thibault Camus

Posle nekoliko dana odmora, osvrnuo se na neverovatan uspeh koji je ostvario na Rolan Garosu.

- Razmišljao sam o magičnoj 23. grand slam tituli, koju sam osvojio pre sedam dana na Rolan Garosu. Proveo sam se divno sa svojim timom i porodicom. Bila je to teška bitka tokom nekoliko nedelja, ali pobeda je slađa kada znaš da si dao sve od sebe na terenu - napisao je Novak. 

Posebno se Đoković obratio svojim navijačima.

- Zahvalan sam za svu podršku, pre svega od #nolefam. Vi ste najbolji fanovi koje čovek može poželeti. Hvala vam što ste bili uz mene kada mnogi nisu. Znajte da ja to zaista cenim. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Istakao je prvi reket sveta i koliko mu je značajna podrška najbližih.

- Takođe se zahvaljujem svojoj porodici, timu, prijateljima, svima koji su pomogli i doprineli stvaranju onog što je više od istorije u tenisu. Sam sam na terenu, ali nikada sam na ovom putu. Duboko cenim i priznajem važnost najbližih ljudi u mom životu i njihovu ogromnu toleranciju, strpljenje i ljubav tokom svih ovih godina profesionalne karijere. 

Svestan je da se zbog svojih stavova često se suočavao sa nedaćama i kritikama, ali je ostajao dosledan sebi.


- Veoma sam blagosloven što sam tu gde jesam i često pokušavam da se podsetim na svoj put. Počev od Srbije koja je uvek moj dom i gde mi je srce. Suočavanje sa nedaćama u skoro svakoj fazi mog života samo me je učinilo jačim. Biti autentičan, otvoren, pošten, velikodušan, hrabar danas je dragocena osobina koja se osuđuje i kritikuje na svakom koraku. Ipak, sa ovim vrednostima nastavljam da krčim put novim generacijama. I nastavljam put koji mi je toliko dao. Bog je velik - zaključio je Đoković.

Srpskog tenisera čekaju pripreme za Vimbldon, na kojem će braniti titulu. Turniru u Londonu na programu je od 3. jula.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading