Novak Đoković sa Srbima u Parizu
Foto: AP/AP/Aurelien Morissard

Poznati američki teniski novinar Ben Rotenberg jedan je od najvećih kritičara Novaka Đokovića i tokom godina je koristio svaku priliku da ga napradne, ali sada je priznao sve.

- Novak Đoković je osvojio svoju 23. grend slem titulu i postao je prvo čovek koji je osvojio svaki grend slem tri puta. Kako god to pogledate statistički, nikada nije postojao čovek koji igrač tenis koji bolje igra tenis od ovog čoveka -  naveo je u jednom od svojih tvitova posle finala Ben Rotenberg. 

OKUPIRALI SU MOJ UM... Novak nikad iskrenije progovorio o Nadalu i Federeru

On se osvrnuo i na turnir koji je iza nas.

- Novak Đoković je igrao šest tajbrejkova na Rolan Garosu ove godine. Osvojio je svih šest. Uzeo je 42 poena u tim tajbrejkovima i izgubio samo 13. U tim tajbrejkovima je uspeo da uzme 15 vinera. Imao je 0 neiznuđenih grešaka. To je neko GOAT (Greatest of All time tj. Najveći ikada) s**nje! - napisao je Rotenberg.

Nije mogao ni on da sakrije oduševljenje partijama srpskog tenisera.

- Više od samog broja grend slem titula, gde ne mislim da je velika razlika između 23,22 i 20, ovo je ono gde Đoković beži konkurentima u debati o najvećem ikada. Novak je jedini koji je uspeo da sva četiri Grend slema drži u istom momentu, a sada je blizu da mu to uspe treći put - naglasio je Rotenberg. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading