Novak Đoković na Rolan Garosu
Foto: AP/Tanjug/Ap

Terminator, vazemaljac, supermen.... godinama se ljudi pitaju šta je Novak Đoković. Našalio se Amerikanc kada je video posle drugog kola Rolan Garosa šta Nole nosi na grudima. Srpski teniser je nosio crnu pločicu, nanouređaj koji može da poboljša fleksibilnost, čak i da poveća atletske performanse, koncentraciju...

- On je robot! To sve objašnjava - našalio se Mardi Fiš na Tviteru, a Nole se našalio da je kao klinac voleo Ajronmena, koji je morao da ugradi reaktor na grudi koji mu je davao moć i činio ga jačima.

PERUANAC SE OSMELIO PRED MEGDAN SA NOLETOM Đokovićev rival u osmini finala zapretio Srbinu, nema nameru da se preda

 

Mardi Fiš

EPA/Erik S. Lesser

 

Amerikanac je sa Srbinom podigrao sedam mečeva i nema nijednu pobedu, uspeo je Novaku da uzme samo četiri seta. Srpski teniser s druge strane je jedan od najboljih igrača ikada, na Rolan Garosu se bori za rekordnu 23. grend slem titulu. 

Podsećamo, Mardi Fiš obožava Novaka Đokovića, pre nekoliko meseci je podigao glas protiv vlasti u Americi pošto nisu dozvolili srpskom teniseru da uđe u zemlju, jer nije vakcinisan, pa je propustio takmičenje na Infijan Velsu i Majamiju.

Srpski as je u Parizu dobio sva tri meča bez izgubljenog seta: prvo Aleksandra Kovačevića 6:3, 6:2, 7:6, pa Martona Fučoviča 7:6, 6:0, 6:3 i u trećem kolu Španca Davidovič Fokinu 7:6, 7:6, 6:2. U četvrtom kolu ga čeka duel protiv Peruanca Huana Pabla Ariljasa. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.         

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading