Huan Pablo Variljas
Foto: EPA/EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Sprski teniser Novak Đoković bez problema izašao je na kraj sa Alehandrom Davidovičem Fokinom, a onda sačekao veliko iznenađenje pošto će umesto protiv Huberta Hurkača u četvrtom kolu Rolan Garosa igrati protiv Huana Pabla Variljasa.  

Trenutno 94. teniser sveta režirao je pravo čudo pošto je posle pet setova savladao Poljaka i zakazao duel protiv Novaka Đokovića. Koliko je bio "zbunjen" nakon pobede govori činjenica da na konferenciji za medije nije spomenuo srpskog tenisera. 

- Mislim da mu je bilo teško mentalno jer nije dobijao mnogo poena servisom. Igrao je već dva meča u pet setova i znao sam da mu možda igranje dugih poena neće prijati. Na kraju sam igrao odlično, jako dobar peti set i iskoristio sam priliku da napravim brejk - rekao je Huan Pablo Variljas.  

Novak Đoković na Rolan Garosu

Tanjug/Ap

 

ONA JE SENZACIJA ROLAN GAROSA Tinejdžerka iz Rusije ruši sve pred sobom u Parizu, pa jednom rečenicom opasno zapretila Novaku

Nije Peru poznat kao teniska zemlja, pa je novinare zanimalo koliko mladom teniseru znači činjenica da će njegova država imati predstavnika u osmini finala jednog grend slema. 

- Sjajna stvar za moju zemlju. Nema tamo toliko profesionalnih tenisera, tamo to nije opcija. Sjajno je biti primer deci kada radiš ovakve stvari, kada možemo da igramo na ovakvim događajima. Ako radimo, ako smo disciplinovani, konstantni i ako verujemo u sebe i ako smo profesionalci onda je sve moguće. Biće ovo dobra poruka deci da nastave da sanjaju i takođe roditeljima da ne pritiskaju decu da idu na koledž ili tako nešto - dodao je Peruanac.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.         

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading