AMERIKANAC STAO UZ ĐOKOVIĆA To je ono protiv čega se Novak borio celu karijeru
Foto: EPA/EPA/ANDY RAIN

Legendarni američki teniser Džon Mekinro, sada ekspert i komentator "Eurosporta", stao je u odbranu srpskog tenisera Novaka Đokovića koji je u petak "ratovao" sa publikom na Rolan Garosu! 

Dvostruki šampion u parizu burno je slavio na meču sa Alehandrom Davidovičem Fokinom, nakon što se pod ogromnim pritiskom bortio da uzme drugi set, a publika ga je izviždala zbog toga, kao i zbog odluke da uzme medicinski tajm-aut.

ONA JE SENZACIJA ROLAN GAROSA Tinejdžerka iz Rusije ruši sve pred sobom u Parizu, pa jednom rečenicom opasno zapretila Novaku

AMERIKANAC STAO UZ ĐOKOVIĆA To je ono protiv čega se Novak borio celu karijeru

EPA/ LUKAS COCH

 

- Zašto zvižde? Svi to rade, uzimaju tajm-aut. Potpuno je legalno. Imate pravo na to. Gde je Davidovič Fokina? On je otišao u toalet - rekao je Mekinro i nastavio:

- Potpuno razumem Novakovu reakciju. Šalite se? Da mu zvižde zbog toga? Pa drugi teniser nije čak ni na terenu. Hajde da budemo realni. To je ono protiv čega se Đoković borio celu karijeru. To ga je inspirisalo i guralo. Ispostavilo se da mu je to i pomoglo, na neki čudan način.

Nastavio je Mekinro da objašnjava.

- Dakle, kao sportista, ak biste imali izbor između ljubavi i poštovanja, voleli biste da imate oboje. Opet, radije biste da imate poštovanje.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.         

Komentari (0)

Loading