UMESTO REKETA - GOLE SLIKE Atraktivnu Sofiju su poredili sa Šarapovom, osvojila je Vimbldon, a sada se skida i zarađuje novac (FOTO)
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

 

Atraktivna Ruskinja Sofija Žuk, koja je svojevremeno bila šampionka Vimbldona u juniorskoj konkurenciji, još jedna je u nizu sportistkinja, sadašnjih ili bivših, koja je odlučila da otvori "Onlyfans" nalog.

Sofija ima 23 godine i do sada je gradila karijeru modela, nakon što je 2020. odlučila da se penzioniše zbog hroničnih bolova i problema sa povredom.Svoj poslednji profesionalni meč odigrala je 2019. baš na Vimbldonu, dok je izlazak na "Onlyfans" najavila ovim rečima:

- Momci, trenutak koji ste svi čekali konačno je stigao. Biće mnogo zanimljivog materijala - poručila je Ruskinja koja je već najavila da jednu liniju neće preći, a to je da bude skroz gola na fotografijama i snimcima.

U protekloj deceniji bila je jedna od vrhunskih svetskih talenata, trenirala je na akademiji belgijskog velikana Žistin Enan, sa 14 je osvojila prvu ITF titulu, sa 15 pomenuti Vimbldon, da bi potom svi počeli da je upoređuju sa Marijom Šarapovom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari (0)

Loading