NAJDUŽIH 10 SEKUNDI U NOVAKOVOM ŽIVOTU Đoković progovorio o najdramatičnijem momentu
Foto: AP/Tanjug/Ap

 

Čuveni italijanski list "Korijere dela Sera" iskoristio je boravak Novaka Đokovića na mastersu u Rimu da uradi veliki intervju.

Đoković je pričao o raznim temama koje nisu direktno vezane za tenis, pa je tako otkrio želju da decu, sina Stefana i ćerku Taru, krsti na Kosovu i Metohiji.

Svet je prvi put saznao i za neobičan susret koji je najbolji teniser sveta imao u mladosti.

- Jednom sam kao dete sreo vuka u šumi. Osećao sam dubok strah, rekli su mi da u takvim slučajevima morate polako da se vratite, a da ih ne izgubite iz vida. Gledali smo se 10 sekundi, najduže u mom životu, a onda je skrenuo levo i otišao. Osetio sam veoma jak osećaj koji me nikada nije napustio, vezu duše i duha. Nikada nisam verovao u slučajnosti, a mislim da nije ni taj vuk. Za mene je to bio veoma kratak, ali veoma važan susret - započeo je Novak.

NAJDUŽIH 10 SEKUNDI U NOVAKOVOM ŽIVOTU Đoković progovorio o najdramatičnijem momentu

Tanjug/Ap

 

Za Novaka vuk i posle toliko godina ima više nego važno značenje.

- Veoma sam vezan za svoju porodicu i trudim se da svima budem dostupan, ali ponekad moram da budem sam. Često sam se našao sam u svom životu, sam sa svojom misijom i ciljevima koje treba da ostvarim. Nekako sam ostao povezan sa tim vukom, i zato što je vuk za Srbe sveta životinja, to je naša totemska životinja. To je simbol nacionalne tradicije, vere predaka koja prethodi hrišćanstvu. Religija pre religije - poručio je Novak Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading