ŠTA SE DESILO? Đoković se oglasio nakon poraza u Rimu i otkrio razlog neuspeha
Foto: AP/Tanjug/Ap

 

Đoković nije uspeo da se plasira u polufinale mastersa u Rimu, pošto je danas u četvrtfinalu izgubio od Danca Runea 6:2, 4:6, 6:2.

- Spori uslovi. Ovo je verovatno najhladniji turnir u Rimu. Bilo je mnogo kiše. Holger je veoma talentovan i dinamičan igrač, dobar ol-raund igrač. Bio je mnogo bolji od mene danas. Loše sam počeo treći set, i tu je meč prelomljen. Holger je sačuvao nerve i uspeo da pobedi. Ništa, treniraću i spremiću se za najbitniji turnir sezone na šljaci. Znam da mogu bolje i da mogu da podignem nivo igre i fizičke spreme. Nadam se da će to biti slučaj i radiću na tome - rekao je Đoković na konferenciji za novinare.

Osvrnuo se najbolji srpski teniser na uslove na turniru u Rimu.

- Krov je debata pred svaki turnir. To je velika investicija. Ne znam kakav je plan organizatora u Rimu. Teško je dobiti dozvole za građevinske radove u Rimu, teško je dobiti dozvole u ovom gradu da se nešto menja. Ima mnogo detalja kada je u pitanju kiša, ne želim da ispadne da tražim izgovore za svoj poraz. Holger je bio bolji igrač, a ja sam imao fizičkih poteškoća u prvom setu. Uspeo sam da pronađem zadovoljavajući nivo igre. Uhvatio sam zalet, ali kiša je to prekinula. Nije to nešto što se prvi put događa. To nekada utiče na vas, a nekad ne. Rune se bolje snašao - zaključio je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading