MA, KAKVI NADAL I FEDERER Evo zašto je Novak najsavršeniji teniser na svetu
Foto: EPA/EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Nekadašnji amerčki teniser i brat legendarnog Džona Mekinroa, Patrik Mekinro, rekao je da je Novak Đoković "perfektan" teniser! 

Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal, koji se zajednički nazivaju "Velika trojka", dominiraju muškim tenisom više od dve decenije. Između njih, imaju 64 grend slem titule, zajedno sa mnoštvom drugih dostignuća. 

Patrik Mekinro, objasnio je zašto smatra da je Novak kako kaže "najsavršeniji" teniski igrač. 

NOVA PRETNJA ZA NOLETA Još jedan teniser hoće opet da zablista, Zverev dao obećanje

MA, KAKVI NADAL I FEDERER Evo zašto je Novak najsavršeniji teniser na svetu

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

- Andre Agasi je bio najbolji napadački uzvrat. Hjuit je bio bolji defanzivni beter od onog Agasija, ali nije bio ni približno tako dobar u ofanzivi. Rodžer [Federer] je takođe bio raznovrstan, veoma je teško pobediti Rodžera. Rafa [Nadal] nije sjajan povratnik, on je radio na tome. On nije sjajan server. I tu je Novak na tom nivou u defanzivi, ali takođe može da odigra sjajan napad - rekao je.

-U punom naprezanju, Rodžer ili Hjuit bi vratili loptu - dodao je on. Ali u punom delu Novak još uvek može da odigra ofanzivniji ritern ili čak neutralan ritern. Ti neverovatni povraćaji protiv Rodžera u finalu US Opena ili, znate, Vimbldonu. On je u stanju da zaključa one "brejkove" protiv Rodžera u tom epskom meču i jednostavno ne propusti - rekao je Patrik. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading