NEMA NOVAKA, ALI SRBIJA ĆE IMATI ZA KOGA DA NAVIJA U MADRIDU Poznato kada kolonija naših tenisera započinje učešće u prestonici Španije
Foto: AP/AP Photo/Radivoje Pavicic

Lajović je pre tri dana osvojio Srpska open u Banjaluci, a u prvom kolu turnira u Madridu će se sastati sa Australijancem Džejsonom Kublerom, koji je 63. na ATP listi. Ovaj meč planiran je kao peti duel dana na Stadionu tri, a neće početi pre 20 časova.

Filip Krajinović će igrati protiv Australijanca Kristofera O'Konela. Srbin je 79. na ATP listi, dok je O'Konel 81. teniser sveta. Ovaj duel je na programu oko 18 sati na terenu broj šest.

Po završetku ovog meča na teren će izaći Laslo Đere i Rus Aslan Karacev. Đere je 70. teniser sveta, dok je Karacev 121. na ATP listi.

Miomir Kecmanović je slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati sa pobednikom meča između Čileanca Kristijana Garina i Švajcarca Mark-Andrea Huslera.

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković ne igra u Madridu zbog povrede, dok titulu na turniru u glavnom gradu Španije brani Karlos Alkaraz.

Masters u Madridu igra se za nagradni fond od 7.705.780 evra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading