SRAMNI NAPADI NA ĐOKOVIĆA Digla se velika bura posle Novakove konferencije, jednu stvar nikako ne mogu da mu oproste (VIDEO)
Foto: EPA/EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doživeo je šokantan poraz u trećem kolu mastersa u Monte Karlu od Lorenca Musetija u tri seta.

Poraz sam po sebi ne brine previše Novakove navijače, koliko povreda desnog lakta koja ga muči u poslednje vreme.

Zbog toga što su ga u Australiji "iscrpili" pitanjima o povredi zadnje lože, kada se potenciralo da čak i lažira da ima problem, izgleda da je Đoković potpuno promenio taktiku. Nije želeo da kaže ni reč o stezniku koji nosi na desnoj ruci, pa je izbegavao novinarska pitanja na ovu temu: "Ne, sve je dobro, dobro sam, sve je u redu", odgovarao je Novak.

Đoković čak i kada izgubi obično održi dugu konferenciju na kojoj opširno analizira uzroke poraza, što ovoga puta nije bio slučaj.

Ne pamti se da je srpski teniser bio kraći pred novinarima, pa je to bio povod da ga dežurni kritičari opet napadnu.

"Kako je Đoković loš gubitnik", "To je taj Đoković, loš gubitnik, koji nam je nedostajao. Dobro došao nazad, druže! A ljudi kažu da smo imali veliku trojku... Ovaj tip nikada ne može da se poredi sa Federerom i Nadalom!", "Đoković treba da uzme lekcije kod Nadala i Federera kako da se ponašate skromno i dostojanstveno kada izgubite", "'Graciozni' gubitnik", samo su neki od komentara na mrežama posle Đokovićeve konferencije za medije koje je citirao poznati sportski sajt "Sportskeeda", a još stotine njih se iznerviralo zbog obraćanja srpskog asa.

SRAMNI NAPADI NA ĐOKOVIĆA Digla se velika bura posle Novakove konferencije, jednu stvar nikako ne mogu da mu oproste (VIDEO)

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

 

Kada priča o povredi ne valja, kada ne priča ne valja. Svestan je Novak da nikada neće moći svima da ugodi, a to ga prati kroz celu karijeru, pa se verovatno neće previše potresti zbog ovoga.

Najvažnije da Đoković sanira povredu i u top formi bude za mesec dana kada počinje Rolan Garos.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading