A, ŠTA JE SA NADALOM? Medvedev dobio "vruće" pitanje o Đokoviću, njegov odgovor je iznenadio sve
Foto: AP/AP Photo/Kamran Jebreili

- Bio si broj jedan, sada je Alkaraz opet broj jedan... Kako vi vidite situaciju sa rangiranjem tenisera s obzirom na situaciju Novaka Đokovića, odnosno činjenicu da nije mogao da igra? Da li mislite da ste pravi broj jedan? - glasilo je pomalo "bezobrazno" pitanje koje je dobio Rus.

Odgovor je bio više nego korektan.

- O, da, sto odsto! Novak Đoković jednostavno nije imao sreće što ne može da igra sve turnire i siguran sam da bi svi voleli da ga vide kako igra, pošto je divno gledati ga kako igra. Neverovatan je. Ali, to je što je, znate. Ako ste povređeni, a Rafa je već neko vreme, možemo da kažemo da bi i Rafa bio prvi na svetu, a nije zbog povrede. Ne možemo da znamo pošto je povređen. Isto važi i za Novaka. Naravno da je mogao da igra prošle i ove godine sve turnire, možda bi i renking bio drugačiji, ali ne treba da postoji 'ali' - jasan je Medvedev.

KAD NOVAK MOŽE OPET NA PRVO MESTO? Mnogo brže nego što se očekuje, ali ništa nije u Đokovićevim rukama

Nastavio je u istom ritmu.

- Alkaraz je zasluženo broj jedan. Osvojio je najviše poena od svih u poslednje 52 nedelje i tako funkcioniše rangiranje na ATP listi. I bio je broj jedan na kraju godine, to je nešto što ja nisam uspeo, ali ću probati da to učinim u svojoj karijeri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading