BIO UZ ĐOKOVIĆA TOKOM DRAME U AUSTRALIJI Imigracioni advokat predstavlja svoju zemlju na Evroviziji
Foto: Printscreen/Printscreen, EPA

Advokat Danijel Estrin koji je podržavao Novaka Đokovića tokom prošlogodišnje drame u Australiji, izabran je da predstavlja Australiju ove godine na "Evroviziji" u Liverpulu.

Kako pišu domaći mediji, ovaj imigracioni zasupnik direktno je povezan sa slučajem Novaka Đokovića koji je početkom prošle godine vodio pravnu borbu sa vlastima u Australiji zbog zabrane ulaska u tu zemlju.

Naime, dok je Đoković bio zatvoren u imigracionom hotelu, Estrin mu je pružao podršku i oglašavao se u javnosti povodom ovog slučaja. On se tada oglasio za BBC i naveo da Novak ima slučaj u svojim rukama, ali i otkrio da li će se Đoković naći pred sudom čime je implementirao da je u kontaktu sa njegovim pravnim timom.

- Podnesak Đokovićevih advokata ima potporu i imaju dobre izglede na sudu, tj. da će sud pronaći ‘grešku u nadležnostima’ – to znači da je napravljena pravna greška, da je ništavna odluka o poništavanju vize, te da bi Đoković dobio nazad prvobitnu vizu - rekao je Danijel tada i naveo da se Novak neće naći pred sudom u ulozi svedoka što se i dogodilo.

Podsetimo, Danijel će sa bendom Vojažer predstavljati Australiju a publici će se predstaviti pesmom "Promis". Nakon pobede pevač i advokat istakao je da je srećan što će imati priliku da se nastupa na evrovizijskoj sceni.

Vojažer je petočlani progresiv metal bend, formiran još 1999. godine i koji je snimio sedam studijskih albuma, ali i prošao nekoliko promena u sastavu. Inače, Estrin je u bendu vokal i svira sintisajzer.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading