NOVAK PONOVO SVE ODUŠEVIO Đoković iz Beograda poslao moćnu poruku ugroženima  (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Danas stiže nova poruka iz Beograda i to u društvu fudbalera Samsunspora Jusufa Emrea Gultekina. 

Snimak koji je osvanuo na Emreovom, ali i Instagram profilu turskog kluba u sekundi je postao viralan.  

- Zdravo svima. Evo me sa mojim prijateljem Jusufom, i ovom prilikom hteo bih da pošaljem najlepše želje narodu u Turskoj. Videli smo svi snimke posle zemljotresa, velike ruševine i jezive scene, hoću da kažem da sam svim srcem uz njih, i poručujem im: Ostanite jaki!  - poručio je Novak Đoković. 

 

 

I turski mediji pišu o Novakovom gestu sa fudbalerom Samsunspora i njegovoj moćnoj poruci. Listovi "Hurijet" i "Fanatik" citiraju reči prvog tenisera sveta uz veliku zahvalnost. 

POTERA ZA NOVAKOM Čeka se odluka da li će Nole igrati u Americi, ova trojica tenisera prete Srbinu

Prema poslednjim informacijama broj poginulih u zemljotresima koji su pogodili u ponedeljak Tursku i Siriju porastao je na 28.192.

Turski potpredsednik Fuat Oktaj rekao je da je u toj zemlji stradalo 24.617 ljudi. U Siriji je do sada potvrđeno da je poginulo 3.575 ljudi, od kojih 2.167 u oblastima pod kontrolom pobunjenika na severozapadu zemlje, pokazuju podaci nevladine organizacije Beli šlemovi. Prema navodima sirijskih medija, koji se pozivaju na sirijsko Ministarstvo zdravlja, još 1.408 ljudi stradalo je u oblastima pod kontrolom vlade. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading