OTKRIVENO KAKO JE NOVAK OPORAVLJEN Evo u čemu je tajna doktorke Marijane, ovako je uspela da pomogne Đokoviću
Foto: EPA/EPA/JOEL CARRETT

 

Srpski teniser Novak Đoković mučio je muku sa povredom tokom Australijan opena, ali je onda dolazak doktorke Marijane Kovačević u Melburn preokrenuo stvar.

- Zahvalan sam što je došla. Imao sam dosta tretmana sa dosta ljudi ovde u Melburnu. Pokušao sam da dođem do što više stručnih lica. Dosetili smo se i Marijane koja je prošla pola sveta da dođe ovde. Zahvalan sam na njenim terapijama i na njenom radom i osećam beneficije njenog rada - istakao je Đoković. 

OTKRIVENO KAKO JE NOVAK OPORAVLJEN Evo u čemu je tajna doktorke Marijane, ovako je uspela da pomogne Đokoviću

Foto: printscreen/tvprva

 

Dosta sportista, posebno fudbalera, dolazilo je kod doktorke Marijane u Beograd na terapije, ali se o njenim metodama malo šta zna. Doktor Nenad Dikić koji je imao uvid u metode lečenja doktorke Kovačević, za "Telegraf" je otkrio neke od njih. 

- Zapravo to je elektroforeza određenih susptanci (elektroforeza, radi na principu električnog polja u kojem se DNK molekul kreće kroz smešu prim.aut.) za koje mi ne znamo koje su, jer je to zapravo tajna. Ta elektroforeza supstanci se radi u magnetnom polju, što je regularna terapija. Nju su optuživali da koristi placentu, da koristi razne stvari, ali je ona to demantovala. Na kraju krajeva, sve te procedure koje je radila je radila na najboljim fudbalerima, koji su testirani više puta i svi su bili čisti. Tako da je koristila nešto nedozvoljeno to bi se otkrilo - rekao je doktor Dikić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading