OVO ĆE SE DOPASTI NOLETOVIM NAVIJAČIMA Đoković zagolicao maštu fanova i otkrio do kad planira da igra
Foto: EPA/EPA-EFE/JAMES ROSS

Srpski teniser prošle sezone nije ugrao na Ju Es openu, ostao je bez bodova na Vimbldonu , propustio je mastersa u Indijan Velsu, Majamiju, Sinsinatiju i Kanadi, ali je i pored svega posle osvajanja Australijan opena, prvi na svetu.  

Rodžer Federer je krajem prošle godine zavnično otišao u penziju, sve češće se spekuliše da Rafael Nadal igra poslednju sezonu, a čini se da će naš as igrati barem još nekoliko godina. 

- Motivisan sam da osvojim što više grend slem turnirima, ovi trofeji su mi bez dileme najveća motivacija zbog kojih se takmičim. Ne volim da se poredim sa drugima, ali sam privilegovan da sam u diskusiji za najboljeg tenisera svih vremena, to mi laska. Kada se osećam dobro, znam da imam šansu da osvojim svaki grend slem protiv svakog na svakoj podlozi, ništa mi nije dato zdravo za gotovo - rekao je Đoković nakon velikog finala.

SRPSKA TENISERKA ZAROBLJENA U TURSKOJ Otišla na turnir po titulu, a zadesio je zemljotres

- Ne znam koliko ću još igrati, ali zavisi od mnogo stvari, ne samo od mog tela - poručio je prvi teniser sveta.  

Ali, da ne planira skori odlazak u penziju, Novak je otkrio tokom takmičenja u Melburnu. Izazvao je Rodžera Federera, ali ne na teniskom terenu, nego skijaškoj stazi. 

- Video sam ga da skija, tako da želim da ga izazovem da se trkamo za nekoliko godina - poručio je Nole, koji će na skije tek kada se penzioniše. Inače, Federer je nakon turnira čestitao Đokoviću na osvajanja desetog grend slema u Australiji. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading