DOKLE VIŠE? Poznati doktor iz Australije optužio Novaka da je varalica: Traži da vidi snimke
Foto: AP/AP Photo/Aaron Favila

Doktor iz Australije čak ne veruje ni prvom čoveku Australijan opena Gregu Tajliju. On ne veruje da je Novak imao naprsnuće te veličine.

- Mislim da nije ta povreda. To je retkost o čemu pričamo. Voleo bih da vidim snimke. Čuo sam šta je Kreg rekao i dodao je da su lekari bili iskreni. Hajde da vidimo snimke. Pitam se da li je Krag možda Kreg mislio da znak o rastojanju od tri centimetra na snimku magnetne rezonance. Znak može da označava neku upalu ili otok, ne mora nužno da bude naprsnuće. Teško je zamisliti", kaže doktor Larkins.

TENISERKE U KLINČU ZBOG NOVAKA "Đoković je najbolji svih vremena - ne, još nije"

On je pojasnio kako to može da izgleda.

"Ako uzmete parče mesa od buta i napravite rez od tri cenimetra, a to je mišić, onda je teško zamisliti da neko može tako da igra na tom nuivou. Nikada nisam sumnjao da Novak ima povredu zadnje lože. To je poznato, znam njegov tim, nije im dozvoljeno da javno sve pričaju, ali biće spekulacija sve dok se ne raščisti. Mislim da je Kreg zabunom mislio na neko oštećenje u toj zoni, pre nego na rez od tri centimetra, ali sve zavisi od mesta gde se to nalazi. Deluje kao da je to u njegovom bicepsu, što je glavni mišić u zadnjoj loži, ali to bi predstavljalo presedan u koji je teško verovati osim ako nešto nema čudesno kod Novaka - rekao je doktor Larkins.

Sramotno...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Boris

03.02.2023 13:14

U ostalom zašto bi pokazao... Nadal ide na štakama i posle 3.meseca osvoji Gren slem. Pa niko ne postavlja pitanje! Na tako visokom nivou,i to više puta! Dosta više! Pustite Noleta na miru! Srbin je i to vas voli Naš Nole ❤️

SIN LOVCA NA MEDVEDE

03.02.2023 14:16

Pa zar to što ovaj doktor trazi, nisu lični podaci? Zar oni na Zapadu nisu zaštićeni?

Saska

03.02.2023 19:14

@SIN LOVCA NA MEDVEDE - Biće da Australija nije na zapadu. Hahahahaha

Dragana N

03.02.2023 16:23

Ma, u čemu je poenta!? Šta hoće da dokaže ovaj doktor!? I što bi neko, najbolji, lažirao povredu!? Da li bi mu lažiranje doprinelo pobedi!? Nije mi jasno, o cemu se ovde radi!?