NAKON FINALA NOVAK JE URADIO NEŠTO NEZAMISLIVO Đokovića su posle pobede naterali da popije pivo, a onda je nastala priča za pamćenje (FOTO)
Foto: AP/AP/Tanjug/Shutterstock

 

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je 22. grend slem titulu, 10. u Australiji nakon pobede nad Stefanosom Cicipasom sa 3:0.

Ipak, za ovu nestvarnu priču moramo se vratiti 11 godina unazad, tačnije na 2012. godinu i finale u kojem je Nole pobedio Rafaela Nadala posle čak 5 sati i 53 minuta igre.

Bastijen Fašan, autor knjige "Velika trojka" podelio je anegdotu posle tog istorijskog meča. Možda će vam zvučati neverovatno, ali ako je verovati Bastijenu, evo šta se desilo.

- Posle meča Đoković je toliko dehidrirao da su organizatori morali da mu daju pivo kako bi mokrio zbog doping kontrole. Novak inače ne pije alkohol, međutim u 3:30 posle ponoći Nole se pojavio na žurci koja je organizovana za volontere, popeo se na podijum, uzeo mikrofon i zapevao "Im on a highway to hell" (čuvena pesma AC/DC grupe) - piše Bastijen i dodaje:

- Nakon skoro šest sati na terenu i dva sata na doping kontroli, uz pres konferenciju i sve ostalo, Novak je priredio volonterima dan za pamćenje.

Nakon toga oglasio se novinar "The Age" novina i potvrdio istinitost priče.

- Ja sam bio prisutan na toj zabavi. Najsmešnije je bilo kada se Đoković popeo na binu i izvinio se svima što je popio jedno pivo te večeri. Nakon toga podigao je trofej i rekao 'Ali je bilo iz mnogo velike čaše". Ljudi su podivljali kada je to izgovorio.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading