ĐOKOVIĆ OTKRIO U ČEMU JE TAJNA NJEGOVE MOTIVACIJE Nole govorio o borbi sa demonima, ali i šta ga pokreće da se i dalje profesionalno takmiči
Foto: EPA/EPA-EFE/LUKAS COCH

Taj meč je na programu u nedelju od 09.30 na Rod Lejver areni.

Novak je posle meča govorio o raznim temama na konferenciji za medije, a između ostalog i o tome šta ga i dalje motiviše da u 35. godini igra ovako sjajan tenis. 

- Nema jednostavnog odgovora na to pitanje. Igram tenis iz više razloga, uvek imam momenat da učim nešto novo. Borim se sa svojim demonima, sa svim tim moram da se izborim. Bitno mi je da osvojim što više Grend slemova i da budem prvi na svetu. Želim da stvorim što više istorije u ovom sportu. Još uvek mogu da budem na top nivou, to je zbog čega nastavljam. Ne znam šta će se desiti, u ovom momentu imam motivaciju i podršku bližnjih. To je nešto što se dosta zanemaruje, ono što me ne čini srećnim jeste odvojenost od žene i dece.

NOLETU ZAIGRAO BRK, A ONDA JE SVE NASMEJAO Đoković: Koju posluku porati?

Novak se osvrnuo i na to da mu je ove godine drugačiji povratak u Australiju zbog svega što je proživeo prošle godine, kada je prvo zatočen, pa deportovan.

- Osećaj povratka ovde je mnogo drugačiji nego ranije. Volim Australiju i volim da budem ovde, to mi je pomoglo da dobro igram ovde. Veoma sam srećan, još od Adelejda, a već sam pet nedelja ovde. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading