NOLE OTKRIO STANJE POVREDE Razbio Rubljova, pa objasnio kako se priprema pred svaki meč
Foto: EPA/EPA-EFE/LUKAS COCH

Srpski teniser je na konferenciji govorio o raznim temama, o samom plasmanu u polufinale, Rodžeru Federeru, ali i situaciji sa povredom, kao i o kondicionom treneru i svom kumu Miljanu Amanoviću. 

- Pa on je puno radio ovih dana, trudi se, uvek je dao svoj maksimum. Mi smo u kumovskim odnosima, on je jedan od ljudi koji najviše verujem u životu. Zbog prekida saradnje sa Ulijem, osetio sam potrebu da ponovo sarađujemo, a on je to prihvatio. Našli smo ravnotežu sa teniskim centrom, jer tamo ima dosta obaveza i rada i tako dalje... S obzirom na okolnosti, dosta smo proveli vremena u autu, išli smo na razne terapije na tri-četiri lokacije po gradu. Pokušavamo da izvučemo maksimum, da moje telo može da izdrži pet setova. Posle ova dva dana imamo zadovoljstvo. Kasno završavamo dane, pa se u rane sate ide na spavanje. Nemam treninge kada ne igram meč, pa imamo više vremena za neke druge stvari. Bez njega bi neke stvari bile mnogo, mnogo teže.

POL ZAPRETIO NOVAKU Igram svoj najbolji tenis, idealno je vreme za meč sa Đokovićem

- Svakodnevna zatezanja, danas je zglob, sutra rame, preksutra vrat. To je nešto što je sastavni deo sporta - istakao je Nole. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vladimir

31.01.2023 23:14

Novak nikad nije folirao.Bioje povredjen i to je sigurno.Da je posten je i dokaz da je mogao dkbiti lazni sertifikat o vakcinaciji.Takvih sportista ima dosta sto su imali falsifikat o vakcinacini.