ĐOKOVIĆ ODGOVORIO "HEJTERIMA" Provokacije sa tribina nisu omele Srbina da pobedi, evo šta im je poručio Nole
Foto: AP/AP Photo/Aaron Favila

Posle meča, Novak je na konferenciji govorio o raznim temama, a između ostalog se dotakao i na provokacije koje je dobijao sa tribina "Rod Lejver arene". 

Ni na ovom meču nije prošlo bez incidenata. 

Novak je čak i intervenisao već u prvom setu jer je jedan navijač Rubljova imao neumesne komentare na račun Novaka. 

- Ako se nastavi, jednostavno se nastavi. Ne mogu da sudim celoj publici zbog par pojedinaca. Ako neko ne želi da podržava drugog igrača, nego da provocira. Možda neću da reagujem na prvu loptu, ali na drugu hoću. Posle toga sam ga čuo, ali je podržavao Rubljeva bez ružnih komentara i tu nema problema. 

POL ZAPRETIO NOVAKU Igram svoj najbolji tenis, idealno je vreme za meč sa Đokovićem

Osvrnuo se i na novinare, odnosno komentare mnogih koji su ružno pisali o njemu, a poslednjih dana ih je bilo u Australiji, kao i onih koji su sumnjali u Novakovu povredu.

- Sve je to relevantno. Moj i vaš pogled nije možda isti. Potreban je respekt i da se ne gleda u jednom pravcu priče. Volim da vidim da pokaže drugačiju perspektivu, kada piše o meni ili bilo kom drugom, da pokušava da bude objektivan. Poštujem vašu profesiju, bez vas ovaj sport ne bi bio ovakav na kraju dana, na kraju dana smo svi jedan tim. Sve razumem, postoje ljudi koji me vole više, vole manje, ne mogu to da opišem na jednostavan način. Fer izveštavanje je nešto što nije lako opisati. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading