NOVAK ZNA ŠTA MU SVE SMEŠTAJU Evo kako je Đoković uvek korak ispred
Foto: EPA/EPA-EFE/FAZRY ISMAIL

- Prati ga to tokom cele karijere, kada je imao devijaciju nosa ili neke probleme sa sinusima, na početku karijere, napadali su ga još tada. Prvi je to uradio Endi Rodik koji je tad bio top igrač i to samo zato što je Novak napravio preokret protiv njega i pobedio ga. To sada pričaju svi oni koji su protiv Novaka, svi koji to govore žele da utiču na njega, uglavnom su to neke menadžmentske grupe, proizvođači oprema, pa i ATP, jer on ima onu PTPA uniju - rekao je Goran Bubanj za "Mondo".

POSTOJI REŠENJE ZA NOVAKA Rus se oglasio pred okršaj sa Đokovićem, zna način kako da pobedi Srbina

 

Nastavio je u istom ritmu.

- I naravno igrači kojima je konkurent. Gledaju da ga pogode i tako utiču na njega. Ne shvataju da je Đoković čudo i da je neko ko tokom meča može da ostavi sve te loše stvari iza sebe, a kamoli unapred, kada već zna šta ga čeka i šta mu sve nameštaju. Setite se na Vimbldonu prethodnih godina kako su mu nameštali razne priče. Svestan je on svega toga, to je unapred pripremljeno.

Govorio je i o De Minoru.

- Kada neko kaže nešto loše kao taj dečko što je uradio, onda se i to pamti. Zapamtio je Novak i sve od prošle godine i ko je sve ćutao i ko mu nije pružio podršku, bila je to velika sramota. Amerikanci su bar rekli odmah da ne puštaju i to je to, u Australiji su ga zvali, rekli da dođe, pa se umešala politika, ali to ne treba spominjati previše. Novak ima sportski motiv, Australija mu je prirasla srcu, pravi revanš bio bi da je osvoji, kao što je pokazao i protiv De Minora. Znam da ne bi svi reagovali kao on, da je recimo na njegovom mestu Srđan Đoković, verovatno bi vratio svih devet pehara i rekao im da ga više nikada neće videti - objasnio je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading