SAMO JEDAN POGREŠAN POTEZ ZNAČI KRAJ Novak dobio ozbiljno upozorenje: Doktor i legenda poslali poruku Srbinu
Foto: EPA/EPA-EFE/FAZRY ISMAIL

Našeg asa muči zadnja loža. Na poslednjem meču nije bilo bolova, ali treba biti oprezan.

- Samo jedan čudan potez i ako pogrešite ili skočite, a nije zalečeno sto odsto, postoji rizik. Nema sumnje da postoji rizik da bi mogao nešto da uradi u narednih nekoliko mečeva. To bi mogao biti čudan potez posle čega bi mogao da se povuče, to bi bio kraj za njega na turniru, osim ako nije u finalu - rekao je Keš.

NOVAK JE SVIMA POSLAO JASNU PORUKU Legendarni as jasan: Đoković ima osam brzina, drugi šest

Doktor Larkins je imao svoje viđenje.

- Apsolutno nemojte sumnjati da je to stvarno. Verovatno postoji neka svest o tetivi kolena. To bi moglo biti povezano sa nervima. On se nalazi tako fino u skladu sa svojim telom da će i kod najmanje stvari biti svestan da ima problem. On je još na jedan pogrešan korak od toga da mu se desi nešto ozbiljnije.

Keš je rekao da je Srbin izuzetno posvećen oporavku.

- Ono što Novak radi, a poznato je, jeste da ide u hiperbaričnu komoru. I to će pomoći izlečenju. To je zaista pametno. Pokušava razne stvari. On uvek istražuje, pokušava različite stvari, pronalazi rešenja koja će mu pomoći da se oporavi. On troši sate i sate na rehabilitaciju. Nešto od toga je i genetika. Igrači lagane građe mogu se malo vratiti, ali on samo ulaže dodatni napor i ima veće šanse da se oporavi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading