ŠTA JA DA TRAŽIM SA NJIM? Novaka pitali za mišljenje o De Minoru, Đoković imao spreman odgovor
Foto: EPA/EPA-EFE/JOEL CARRETT

Novak Đoković nastavlja put ka tituli na Australijan openu. U osmini finala održao je čas tenisa Aleksu de Minoru. Talentovanom australijskom teniseru koji očigledno još uvek nije naučio kako se pokazuje poštovanje prema legendama. Prošle godine se rugao Srbinu zbog vakcinacije, da bi posle meča dovodio u pitanje stanje sa povredom zadnje lože. 

Zbog takvog ponašanja i svega što je pokazao novinari su na konferenciji za medije pitali Novaka o odnosu sa De Minorom.

-Nemam nikakav odnos sa njim i nemam problem da mu se javim, ali bilo kakav drugi odnos nemam. To što je bilo prošle godine, pokazao je šta misli o meni. Šta ja da tražim sa njim? Ne treba mi ni ne želim - poručio je Đoković.

TO ĆE BITI SRAMOTA Oglasio se direktor mastersa u Indijan Velsu: Činimo sve da Novak učestvuje

O svim tim problemima i odnosu koji pojedinci imaju prema njemu pričao je na zanimljiv način. Posebno zbog priča o lažiranju povrede.

-Samo neka sumnjaju, kada se drugi igrači povrede, onda su žrtve, a ja se pretvaram. Ostaviću malo tako nedorečeno, znate vi o kome se radi - rekao je Novak.

U narednom kolu Đoković igra protiv Andreja Rubljova (Rusija). Biće to njihov treći duel, dva puta je Srbin izlazio kao pobednik, a Rus je jedini trijumf odneo na turniru u Beogradu prošle godine. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading