POJAVILO SE NOVO TENISKO PROKLESTVO Poznata serija uništila igrače, Novak igrom slučaja uspeo da izbegne "kletvu"
EPA-EFE/CJ GUNTHER

Australijan open je u toku, a već nekoliko dana koristi se izraz "Netfliksova kletva". O čemu je reč?

Snimljena je seriju o tenisu "Brejk poen", a onima koji su bili u njoj nije donela mnogo sreće. Bolje reći donela im je totalni neuspeh. 

U prve dve epizode u fokusu je bio Australijan open, a glavni govornici su bili Tanasi Kokinakis, Nik Kirjos, Mateo Beretini i Ajla Tomljanović. U trećoj epizodi su pričali Marija Sakari i Tejlor Fric, u četvrtoj Ons Žabur i Paula Badosa, dok će u petoj priče sa Rolan Garosa predstaviti Feliks Ože-Alijasim i Kasper Rud.

KAKVA SRAMOTA AUSTRALIJANCA Novak ga počistio sa terena, a on priča o Đokovićevom "lažiranju" povrede

Šta je zajedničko za ove tenisere? Nisu uspeli da prebace dalje od trećeg kola Australijan opena. Palo je potpuno čišćenje... Kirjos nije ni mogao da igra, a ostali su potučeni na terenu.

Malo u šali, malo u zbiljni krenula je priča o "Netfliks kletvi".

Đoković se u dokumentarcu pojavio na samo jednu sekundu. Razlog je vrlo jednostavan, nije potpisao ugovor sa kućom koja snima ovu seriju.. Sada sve to ispada sjajno, a Noletovi navijači likuju.

Snimanje je izgledalo haotično, baš kao što je i sam tenis. Kamermani su trčali za igračima i neretko govorili da ovako nešto nisu očekivali. Snimali su na konferencijama, na terenima, čak i u privatnim apartmanima igrača. Sve ovo učinilo je da se dobije potpuno drugačiji pogled na tenis.

Da li je "Netfliksova kletva" realna? Pokazaće vreme.

Još pet epizoda biće emitovano u junu 2023. godine, a tu će biti, između ostalog i intervjua sa Polom Anakonom, Kris Evert, Patrikom Muratogluom, Tonijem Nadalom, Maritnom Navratilovom, Endijem Rodikom i Marijom Šarapovom. Sreća, pa ovi ljudi više ne igraju aktivno tenis.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading