KAKVA SRAMOTA AUSTRALIJANCA Novak ga počistio sa terena, a on priča o Đokovićevom "lažiranju" povrede
Foto: EPA/EPA-EFE/JOEL CARRETT

Novak Đoković je održao teniski čas Aleksu de Minoru i "počistio" ga je u osmini finala Australijan opena, da ga je posle meča čak i Džim Kurijer pitao zašto je bio tako nemilosrdan.

Dok čekamo da čujemo šta će Đoković reći na konferenciji za medije, mnogi su se setili da je pre godinu dana De Minor bio jedan od onih koji su likovali zbog deportacije srpskog tenisera, dok kao da na tome nije naučio lekciju nego je posle ubedljivog poraza govorio i o "lažiranju povrede". 

To je bila vrlo aktuelna tema prethodnih dana u Australiji pošto su mnogi izrazili sumnju da Đokovića uopšte muči zadnja loža koju je povredio pre oko dve nedelje nastupajući u Adelejdu. S obzirom na to da je "pregazio" De Minora, Australijanac je posumnjao da se bilo šta desilo Srbinu. 

-Ne znam, recite vi meni kako je izgledao? Mislim da se dosta dobro kretao, ne znam", složio je nekoliko puta ramenima De Minor i podrugljivo se nasmejao, pa su i novinari su insistirali da nastavi da priča o tome. 

NOVAK PROTIV RUBLJOVA IMA MOTIV VIŠE Ako savlada Rusa, Đoković po ovom parametru stiže i legendarnog Agasija

-Videli su svi šta se dešava poslednjih nekoliko nedelja i samo se o tome priča. Igrao sam danas protiv njega i ili nisam dovoljno dobar teniser da to iskoristim ili je igrao predobro. Bio je predobar u svakom smislu. 

Aleks de Minor je istakao da je pomalo razočaran svojom igrom, ali da ima osećaj da je Novak Đoković odigrao meč bez greške i da tu nije mogao mnogo toga da promeni, ali da je ipak zadovoljan svojim nastupom na početku godine.

Pre nego što ga je Đoković "obrukao", vredi reći da je De Minor uspeo da pobedi Rafaela Nadala na Junajted kupu, međutim ubrzo je stiglo i bolno prizemljenje. Posebno jer De Minor nije saslušao šta je Đoković pričao nakon pobede kada je objasnio da danas prvi put nije osećao nikakve bolove. Nadamo se da će tako biti i u četvrtfinalu protiv Andreja Rubljova koji je pobedio Holgera Runea posle drame u pet setova. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
zelenski

23.01.2023 16:25

Nole pokazi maloj australiji koliko si veliki Srbin

Rade

23.01.2023 20:33

Nole mu je izvukao klempave uši🤣😂😇🦘