MOJA DVA ANĐELA Emotivan govor Novaka o Stefanu i Tari: Otkrio da li će ga naslediti na teniskim terenima
Foto: EPA/EPA-EFE/JOEL CARRETT

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković ostvario je pobedu i plasman u četvrtfinale Australijan opena, pošto je u Melburnu bukvalno "ponizio" Aleksa de Minora u tri seta posle samo dva sata igre - 3:0 (6:2, 6:1, 6:2). 

Ni u jednom momentu se nije dovodila Noletova pobeda u pitanje, pošto je Srbin moćno diktirao tempo, udarao lopticu na fantastičan način i onemogućio De Minora čak i da dođe do brejk lopte na njegov servis.

Po završetku meča, Novak je dobio pitanje i o najvažnijoj stvari u njegovom životu - deci, koja mu stalno prave društvo i podršku kada je van terena, ali i kada je na njemu.

NOVAKOV PUT DO TITULE Evo ko su potencijalni rivali Đokovića u pohodu na deseti trofej u Melburnu

Otkrio je i ko bi mogao da ga nasledi, da li Tara ili Stefan. 

- On uživa igrajući, važna stvar je da voli sta radi, bio to tenis ili bilo koji sport, kao otac želim da bude aktivan i zdrav, kada sam kući nema odmora za mene od tenisa jer igram sa njim. To su moja dva anđela. Ko zna možda se nekada Stefan i ja vratimo da igramo dublove pred vama. Tara ne voli tenis, ona voli balet i gimnastiku. Čuva me sa obe noge na zemlji, zavrti me kada god me pogleda, njen pogled je najlepši pogled koji sam doživeo - rekao je Novak. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading