SRPSKI DAN U MELBURNU Čak šestoro Srba na terenima Australijan opena, evo i kada tačno igraju
Foto: AP/AP Photo/Aaron Favila

 

Đoković će po tamošnjem vremenu otvoriti noćni program na Rod Lejver areni (oko devet ujutru po srednjoevropskom vremenu). Peti teniser sveta za protivnika u drugom kolu ima kvalifikanta Francuza Enca Kuakoa.

Program u Rod Lejver areni počinju peta teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka i američka igračica Šelbi Rodžers.

Pre Đokovića na teren će izaći i drugi teniser sveta Norvežanin Kasper Rud protiv Amerikanca Džensona Bruksbija, a potom i četvrta nositeljka Karolin Garsija iz Francuske i Kanađanka Lejla Fernandes.

Poslednji meč dana u Rod Lejver areni odigraće druga igračica sveta Tunišanka Uns Džabir i Čehinja Marketa Vondroušova.

SRPSKI DAN U MELBURNU Čak šestoro Srba na terenima Australijan opena, evo i kada tačno igraju

EPA-EFE/BIEL ALINO

 

Đere svoj meč drugog kola protiv 27. nosioca bugarskog tenisera Grigora Dimitrova igra u 1573 areni, a njihov duel je poslednji na programu.

U dubl konkurenciji prvi izlaze srpski teniseri Ivan i Matej Sabanov koji za rivala u prvom kolu imaju Tomislava Brkića iz BIH i Gonsala Eskobara iz Ekvadora. Taj meč je prvi na rasporedu na terenu broj 17.

Drugi meč na terenu broj 13 igraju Dušan Lajović i Rus Aslan Karacev. Njihovi protivnici su 15. nosioci Meksikanac Santijago Gonsales i Francuz Eduar Rože-Vaslen.

Nikola Ćaćić u paru sa Ajsamom-Ul-Hak Kurešijem iz Pakistana igra protiv portugalske kombinacije Fransisko Kabral i Žoao Sousa. Njihov meč je treći po rasporedu na terenu broj 15.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading