NOVAK JE ZBOG TOGA BIO U ZATVORU Rusi potpuno šokirani zbog Australijan opena
Foto: EPA/EPA-EFE/MATT TURNER

Ta informacija je potpuno zbunila Andreja Česnokova, čuvenog ruskog tenisera koji je 1989. bio polufinalista Rolan Garosa.

- Ovo je nerealno! To je, prosto, nonsens! Đoković je umalo završio u zatvoru u 2022, a sada možete da igrate sa Kovidom na AusOpenu. Ne znam šta da kažem, mnogo bolesti je sada tajanstveno. Neko, na primer, kine dvaput, ispostavi se da mu je suvo grlo, a onda da je inficirao sve oko sebe, a on zdrav. Mislim, ako bi tako trebalo da se posmatraju stvari, morali biste da testirate ljude na, maltene, svakih 30 minuta. A ja ne mislim da su sada u pitanju neke strašne stvari. Mislim, nije baš kao da je u pitanju situacija sa težim onkološkim pacijentima - rekao je čuveni ruski teniser govoreći za tamošnji portal "Šampionat".

KARTE PLANULE ZA MANJE OD SAT VREMENA Brutalna najava za meč Đokovića i Kirjosa (VIDEO)

Tome je dodao i sledeće:

- Jedan doktor mi je rekao "Vi, sportisti, imate veoma dobar imuni sistem. Vi to prebolite, bude sve u redu s vama". Ja nisam organizator događaja, ali ako su odlučili to što su odlučili, moramo da prihvatimo - rekao je Česnokov tokom razgovora sa Gerogijem Gornostajevim iz "Šampionata".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading