SRAMOTAN NAPAD NA NOVAKA Video snimak koji kruži mrežama postao viralan, navijači Đokovića u neverici (VIDEO)
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

U video pod naslovom - 89 razloga  zašto svi mrze Novaka Đokovića - naš teniser je namerno prikazan kao negativac. Prikazano je kako Novak lomi rekete ili reaguje burno i emotivno tokom mečeva, ne radi ništa što ne rade i ostali igrači. 

Međutim, nisu svi protiv Novaka! Dobio je podršku navijača koji su burno reagovali nakon sramnog video klipa.

- Polomio je mnogo reketa igrajući za svoju reprezentaciju, što je po mom mišljenju pozitivno. Retko je videti vrhunske igrače koji toliko emocija uloži u igranje za svoju zemlju, gde zapravo ne igraju  ATP poene ili velike nagrade –  jedan je od komentara u Đokovićevu odbranu, uz koga je stao i navijač Rafaela Nadala. 

- Ja sam navijač Nadala. Nije da ga ne volim kao osobu, mislim da je on genijalan momak. Ne slažem se uvek sa njegovim gledištem i definitivno mi se ne sviđaju neka od njegovih ponašanja na terenu, iako je on verovatno najljubazniji u svojim porazima, i odajem mu priznanje za to, ali to ne znači da ga "mrzim". Deluje kao fin momak i veliki je šampion.

SRAMOTAN NAPAD NA NOVAKA Video snimak koji kruži mrežama postao viralan, navijači Đokovića u neverici (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

žNADAL O ŠANSAMA ZA TITULU NA ROLAN GAROSU Ne znam, ne bih se kladio na sebe

Javio se i navijač Rodžera Federera.

- Novak je čovek i normalno je da bude frustiran. Mnogi teniseri to rade, jer žele da pobeđuju. Đoković poštuje svoje rivale, uvek im odaje priznanje, što je sjajno. Poštujem ga, iako sam veliki fan Rodžera Federera. 

Jedna navijač je objasnio zašto Đoković nije omiljen kao Federer i Nadal.

- Zašto mislim da ga više ne vole od Rafe i Rodžera: počeo je da pobeđuje nakon što je svet tenisa već bio podeljen na dva kraja, tako da nije bilo mnogo ljubavi za trećeg. Pogrešio je na početku svoje karijere, okrenuo je protiv sebe publiku, odustajanjem od mečeva u sumnjivim trenucima. On je iz Srbije koja nije tipična zapadna nacija izražava mnogo više ljutnje na mečevima u odnosu na drugu dvojicu. Kako god bilo, Novaka vole mnogi širom sveta i definitivno je jedan od najvećih tenisera svih vremena i svi ga poštuju –navodi navijač. 

-Nikada neće biti volje kao Nadal i Federer, ali je i dalje veliki šampion i zaslužuje poštovanje". "Nije jedini i drugi teniseri to rade", "Želi da pobeđuje verovatno više nego bilo ko drugi u sportu. Polomi reket jer je razočaran u sebe, a to ga tera da se više trudi i bued bolji", "Ima više od 20 miliona prijatelja na Instagramu pa je glupo reći da ga svi mrze - samo su neki komentari Novakovih fanova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading