RODŽER SE OBRUKAO Novak ruši sve njegove rekorde, a Federer menja priču i ispada smešan
Tanjug/Ap

- Bilo je i lepih večera, prijatelja i srećan sam što nisam tenis shvatao tako ozbiljno i tako profesionalno. I dalje je za mene imao taj amaterski obrt, bar delom. Malo sam zabrinut za svaki sport koji se potpuno okreće u profesionalnom smeru, nadam se da neće izgubiti zabavu koja je važna - rekao je Federer.

GDE SI POŠAO, RODŽERE? Federer doživeo veliku neprijatnost u Londonu, nisu hteli da ga puste da uđe na Vimbldon

Nastavio je u istom ritmu.

- Sport je više od analitike igre, sportske nauke koja takođe ozbiljno napreduje. To je ok, važno je i to, ali kad vidite nekog da radi nešto da mu ide dobro, probajte tako. Drugi mogu da pokažu kako se neke stvari rade. Mi živimo u statističkom svetu, volimo to, volimo da rušimo rekorde, ko je najveći i sve te stvari. Ali onda odete na teren, osvojite grend slem i postanete prvi i neko vas pita kada ćete uzeti sledeći i koliko ćete ostati na prvom mestu. Umesto da jednostavno uživate u tome. To je malo problem, bar po mom mišljenju . objasnio je Rodžer.

Ove njegove reči nisu se svidele navijačima Novaka Đokovića. Zašto? Sada kad se povukao i ostao bez velikog broja rekorda, setio se da kaže da nije do kraja ozbiljno shvatao tenis. Smešno je...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading