KAD TE VELIKI RIVAL POHVALI “Australija je srećna što će gledati Đokovića kako igra”
Tanjug/Ap

 

U intervjuu za australijski sajt “Pert sada”, Kirjos je izrazio zadovoljstvo što će devetostruki šampion Australijan opena ponovo igrati u Melburnu.

- Zdrav je i spreman da igra. Pružiće šou našim navijačima i našoj zemlji. Zato smatram da smo srećni što ga imamo na turniru – rekao je Kirjos.

Sramna australijska epizoda s početka godine je arhivirana.

- Vidite, on je najbolji igrač na svetu po mom mišljenju. Drago mi je da se vraća u Australiju i što će pokazati koliko je veliki igrač. Mislim da nijedan turnir nije u svojoj punoj snazi ako tamo ne igra Novak Đoković. On, Federer i Nadal su troglavo čudovište koje svi žele da pobede – u svom stilu kaže Australijanac.

KAD TE VELIKI RIVAL POHVALI “Australija je srećna što će gledati Đokovića kako igra”

EPA-EFE/Alessandro Di Marco

 

 

Novinare je zanimalo da Nik opiše novi odnos koji ima sa srpskim teniserom.

- Nije to nov odnos, mediji su ti koji su napravili atmosferu kao da ne volimo jedan drugog. Novak zna da sam se zauzeo za njega su u pitanju bili pravi životni problem. Mislim da se poštovanje zaslužuje ovakvim potezima, kada ustanete i naglas kažete nešto pred celom zemljom, a ne samo dobrim odnosom na terenu.

Na pitanje može li neki novi igrač osvojiti grend slem u 2023. godini, Kirjos je jasno podgovorio.

- Nadal će uzeti Rolan Garos, Đoković će uzeti Vimbldon, osim ako ga ja ne sprečim. On je toliko dominantan, da drugi igrači stvarno moraju podići igru na neki novi nivo da bi ga savladali u Melburnu ili Njujorku. Voleo bi hi ja da uzmem jedan, ali on je tako dominantan – rekao je kontroverzni teniser iz Kanbere.  

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading