FEDERER POSTAJE TRENER? Nikad, ne reci nikad...
Tanjug/Ap

- Mislim da nisam mnogo bio svestan toga, ali tek kad se povučete, shvatite kako sav taj pritisak odjednom prestaje. Osećate se nekako lakše, osećate olakšanje što posle 25 godina takmičenja možete da počnete da živite normalnim životom - kaže Federer.

FEDERER I NADAL ĆE PUĆI OD MUKE Isplivao dokaz da je Đoković najveći svih vremena

Navijače švajcarskog tenisera jako zanima da li je Rodžer spreman da se u određenom kapacitetu vrati na ATP Tur u ulozi trenera.

PIŠE SE ISTORIJA TENISA Nole stiže još jedan Federerov rekord

Federer kaže da mu je želja da sada što više vremena provodi sa decom i suprugom Mirkom, ali ne odbacuje da se jednog dana nađe u ulozi mentora.

- Ja sam produkt švajcarskog tenisa, naše federacije. Uvek ću biti deo toga, zato mi je teško da imam svoju akademiju. Osećam da bih time išao direktno protiv federeacije koja mi je jako bliska. Nikad ne reci nikad. Stefan Edberg je govorio kako nikad neće trenirati nekoga, sve dok nije dobio poziv od mene. Pozvao sam ga na trening i on je rekao, ' u redu, hajde da radimo bar godinu'. Sada, moja deca pohađaju školu, trenutno sebe ne vidim u tome. Ipak, ukoliko se pojavi talentovan junior i potrebsni su mu moji saveti i podrška, rado ću to učiniti - zaključio je Federer.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading