RAFA SE OGLASIO POSLE DEBAKLA Nadal izgubio, pa otkrio šta je bilo posebno razočaravajuće
Tanjug/Ap

- Mislim da je prvi set bio solidan, ali Tejlor je imao neverovatan meč. Moja partija u drugom setu bila je razočaravajuća. Servis mi je dobro funkcionisao u prvom setu, ali sam imao teškog rivala prekoputa, a na ovom meču svaki detalj je pravio razliku. Oni su bili na strani tenisera koji je imao više samopouzdanja - rekao je Nadal.

Nije bio mnogo na terenu Španac.

- Povratak na teren posle nekoliko mečeva nije idealan scenario. Kada se vratim iz povrede potrebne su mi pobede da bih vratio samopouzdanje. Ali kada igrate protiv najboljih, onda se stvari komplikuju. Ovo nije idealan turnir na kojem treba da vratim samopouzdanje. Ali moram to da prihvatim i nastavim da radim. Učinak na treningu je bio mnogo bolji nego na meču. Znam da imam pravi stav, ali ne pokazujem potreban nivo u mečevima - dodao je Španac.

SUSRET ĐOKOVIĆA I NADALA Rafa pogledom "streljao" Novaka (VIDEO)

Fric je bio agresivan, a dobro su ga služili forhend i servis.

- Znam da je ovo što mi se dešava normalno posle svega što se dogodilo u poslednjih pet meseci, ali to me ne sprečava da budem razočaran. Danas se sve događalo brzo. U većini poena on je napadao, a ja se branio. Nedostajala mi je brzina nogu i mentalna snaga. Igrao je na odličnom nivou i stavljao me pod pritisak - kazao je Nadal.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading