LEPA MELISA "PALA" NA NOVAKA Srpski šampion uradio ono što nije ni Nadal: Đoković očarao izazovnu Italijanku (FOTO)
AP/Andrea Alfano

 

Melisu Satu nije lako očarati, a Novak Đoković je to uspeo, prosto – služeći se njenim jezikom.

LEPA MELISA

Printscreen/ Twitter

 

Za razliku od ostalih učesnika Završnog mastersa u Torinu, srpski šampion je na svečanoj ceremoniji otvaranja turnira osmorice najboljih u godini zadivio lepu voditeljku pričajući s njom na italijanskom.

Nisam nimfomanka

Melisin brak s Boatengom (2016-2020), iz kojeg imaju sina Madoksa Prinsa, obeležila je i njena izjava da s Kevinom ima seks sedam dana u nedelji, zbog koje se kasnije pokajala.
- Ispalo je da sam nimfomanka. Žalim zbog te izjave. Prošla sam kroz ko zna koliko i kakvih zadirkivanja. Zapravo, šta koga briga šta radimo u spavaćoj sobi? Seks nema veze s Kevinovim povredama, mada, kad bih počela da pričam o pozama koje upražnjavamo, zabranili bi mi ulazak na stadion - rekla je svojevremeno.

LEPA MELISA

EPA/Ettore Ferrari

 

Đoković je uspeo i da nasmeje 36-godišnju manekenku i bivši glumicu, u svetu sporta poznatu i kao veliku zavodnicu (veza s Kristijanom Vijerijem, afera s Kobijem Brajantom, brak s Kevinom Prinsom Boatengom).

 

 

Melisa je, naime, postavila „nezgodno“ pitanje Novaku, da li je istina - a jeste - da je navijač Milana, a znajući da je u suparničkom Torinu, teniski as je odgovorio:

LEPA MELISA

EPA/Alessandro Di Marco

 

- Ne znam da li smem to ovde da kažem. Hajde da nastavimo dalje.
Sata je na to, uz osmeh, poručila da će o tome s njim pričati van programa...

 

 

Pravoslavna grupa kreće u ponedeljak

Novak Ðoković startuje u ponedeljak protiv Grka Stefanosa Cicipasa u prvom kolu Crvene grupe (21). Istog dana (14) u „pravoslavnoj“ grupi igraju Rusi Danil Medvedev i Andrej Rubljov.

Takmičenje u Zelenoj grupi počinje u nedelju susretima Kasper Rud - Feliks Ože-Alijasim (14) i Rafael Nadal - Tejlor Fric (21).

Nole je rekao i da uvek uživa kada igra u Italiji.

- Kad pričam na italijanskom, verujem da se to više sviđa ljudima ovde. Ovo je jedan od najvećih turnira u našem sportu, učestvuju najbolji na planeti. Prošle godine sam dobio sva tri meča u grupi, a onda izgubio u polufinalu od šampiona Zvereva. Voleo bih da napravim korak dalje ove godine - istakao je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading