HTELI SU DA SLOME NOVAKA Da li će Đoković igrati u Australiji? Na jednu stvar sigurno neće pristati
AP Photo/Thibault Camus

Gostovao je u jutarnjem programu televizije K1, gde je govorio o mnogim temama vezanim za Novaka.

- Novak se pojavio da pokaže da nismo genocidan narod i da je nemoguće da dolazi iz lošeg naroda kako su nas predstavljali zapadnjaci. Mi smo čvrsti, uz svoju veru i narod i zajedno kao što se uvek držimo zajedno - počeo je Srđan Đoković.

Nastavio je u istom ritmu.

- Novak je pun želje i elana da nastavi gde je stao i to ne svojom voljom nego voljom ljudi koji su dali za pravo da odlučuju gde će on da igra. Isti kakav je bio i kada su ga proterali. Moram da biram reči, nisam ih birao kada su mi držali dete u zatvoru što je sramota svih sramota. Oni su hteli da ga slome i da ga unište, da pokažu preko njega da mogu da rade šta god hoće. Dok je leteo u avionu između Dubaija i Melburna oni su promenili zakon. TS Australije je bio odgovoran. Ista je situacija i sada. Da li će se promeniti ne znam. On je postigao mnogo veliku pobedu, veću od svih turnira koje je osvojio.

OTKRIVENA ISTINA Đoković prošao torturu: Upadali su u kuću, budili Novaka, ali nikad ništa nisu otkrili

Smatra Srđan Đoković da niko neće lobirati za njegovog sina:

- Naravno da neće lobirati jer je najbolji i dalje. Neka urade šta misle da treba da urade, on će biti najbolji sportista svih vremena. Biće tako još dve godine koliko još planira da igra. Način na koji je Federer igrao, zarad nekih drugih stvari koje nemaju veze sa sportom, moj sin može da igra koliko hoće. Ali on to neće raditi jer je Srbin, jer je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading