RUMUNKA PODIGLA PRAŠINU Uzor joj je Ana Ivanović, a sada otkriva pravu istinu ženskog tenisa
EPA-EFE/CJ GUNTHER

Rumunka je bez ustezanja otkrila da postoje svetski poznati brendovi koji na sportistkinje, posebno teniserke, pre svega gledaju kao modele.

Kirstea smatra da uspeh na sportskom terenu nije toliko bitan, koliko lepota.

-Sećam se kada sam potpisala jedan sponzorski ugovor. Sve vreme, a s obzirom na to da sam izgledala dobro kao sportistkinja, govorili su mi: 'Bolje je izgledati dobro i biti Top 20, nego ružan i biti broj jedan. Kada si u Top 20, primećuju te svuda, tu si 24 sata, sedam dana u nedelji, u svakoj sedmici, na svakom turniru - rekla je Rumunka u jednom podkastu, a preneli svetski mediji, među kojima i španska "Marka". 

KIRJOS MAKSIMALNO UZ NOLETA Dok su Đoković i Rafa u igri, potreban nam je taj tip igrača

-Tu shvatite da imaju svoje kvote i da je sve tržište - dodala je Kirstea koja trenutno ima 32 godine i zauzima 38. mesto na WTA listi i pokušava ponovo da se probije u sam svetski vrh.

-Na primer, najbolje plaćeni su Amerikanci, Kinezi ili Japanci. U Japanu je najbolje plaćena Osaka, ona je poslednjih godina najbolje plaćeni sportista u svim sportovima. To je tržište! Velika Britanija prodaje i Španija takođe prodaje. Istočna Evropa se ne prodaje! Nije isto i mnogo zavisi od vas i vaše ličnosti , kako inspirišete ljude i kako se predstavljate, to je takođe jako bitno - dodala je Rumunka i tako podigla buru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading