NOVAK PROGOVORIO O AUSTRALIJI Đoković jednom rečenicom obradovao fanove, da li ovo znači ono što svi čekaju?
EPA/ DEAN LEWINS

 

Srpski teniser Novak Đoković sprema se za masters u Parizu, kao i Završni masters u Torinu, ali sve zanima šta će biti sa predstojećim Australijan openom.

Nole je u razgovoru za "Sportal" potvrdio da sve ide u dobrom smeru.

- Australija... Imamo dobre neke naznake, ali to je sve nezvanično. Preko mojih advokata u Australiji komuniciramo odnosno oni zapravo komuniciraju sa vlastima i državnim organizacijama koje su odgovorne za moj slučaj. Nadam se nekom odgovoru, kakav god on bio. Naravno, nadam se pozitivnom. Nadam se da ću odgovor dobiti u narednih nekoliko nedelja, što će mi dozvoliti da se adekvatno spremim za početak sezone, ukoliko on bude već u Australiji -  rekao je naš as, pa dodao:

- Ja želim da idem tamo iako je situacija drugačija u potpunosti za taj eventualni odlazak u odnosu na to šta se desilo ove godine. Međutim, ja sam prešao preko svega toga što se dešavalo i stvarno želim da igram tenis. To je ono što znam najbolje da radim. Australija je oduvek bila zemlja u kojoj sam igrao svoj najbolji tenis i to se vidi po rezultatima tako da sam uvek dodatno motivisan da idem tamo. Ovoga puta još više sam motivisan i nadam se da će odgovor biti pozitivan - kaže on.

NOVAK PROGOVORIO O AUSTRALIJI Đoković jednom rečenicom obradovao fanove, da li ovo znači ono što svi čekaju?

EPA-EFE/DEAN LEWINS

 

Dodao je Đoković da su sve te situacije iz ove godine ostavile dosta traga na njegovu psihu.

- Ono što se desilo početkom godine je ostavilo traga na moju psihu. Pogotovo prvih šest meseci u 2022. Pokušavao sam da se sa tim nosim na određeni način i mislio sam da sam preko toga prešao u potpunosti, ali nije to bio slučaj. Morao sam, ipak, da to adresiram drugačije i da se kroz turnire i mečeve oslobodim tog osećaja koji je ostao negativan, te da se vratim u onu formu koju sam želeo. Tako se i desilo, samo je bilo potrebno malo više vremena - iskren je bio osvajač 21. grend slem turnira.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading