ITALIJAN NA ZANIMLJIV NAČIN OTKRIO OMILJENI MEČ Imam poster u sobi sa meča u kom sam dobio Novaka
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Pre nešto manje od dve godine, Sonego, koji je sada 51. na svetskoj listi najboljih igrača, iznenadio je teniski svet pobedom protiv tada najboljeg igrača sveta, Novaka Đokovića.

Sonego je priznao da mu je to bio ključni trenutak u karijeri, on je jedan od malobrojnih Italijana kome je to poštlo za rukom. 

-Nikada nisam pomišljao posle toga u stilu da ako sam mogao da pobedim njega, onda mogu i sve druge. Ipak, bio je to nezaboravan trenutak u mojoj karijeri, nešto što ću pamtiti celog života. Kod kuće imam poster sa tog meča, u mojoj sobi. Ne dešava se često da pobedite Đokovića, u stvari, sledeći put kada smo igrali, mislim u Rimu, izgubio sam. Ipak, pobeda poput te je san svakog dečaka i imao sam sreće da to ostvarim - rekao je za Ubitenis.

NOVAK ČUO NIKAD BOLJU VEST Poznati advokat tvrdi: Đoković mora da uradi jednu stvari i igraće u Australiji

Sonegu je najbolji plasman u karijeri 21. mesto. 

Na pitanje, može li tamo da se vrati, Italijan je rekao da optimista.

-Daću svakako sve od sebe da se vratim na bolju poziciju, recimo tu koju sam imao početkom godine. Postizao sam neke dobre rezultate i zadovoljan sam - poručio je Sonego.

Nedavno je u septembru osvojio turnir Mozel open u Mecu, dok je ove nedelje na turniru u Firenci poražen na startu od Bernabea Miraljasa Zapate, 6:4, 6:4. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading