NOLE SKINUO MAJICU I BACIO OBOŽAVATELJKE U TRANS Pokazao svima da nije odmarao tokom neigranja na turnirima nego naporno trenirao (VIDEO)
Printscreen Twitter

Najbolji srpski sportista Novak Đoković osvojio je titulu u Astani pobedom nad Cicipasom samo nedelju dana nakon što je prekinuo gotovo tromesečnu pauzu u teniskoj sezoni i zaigrao u Tel Avivu. Na turniru serije 250 u Izraelu i onom nešto jačem u Kazahstanu pokazao je klasu, ali i mišiće koje prethodnih godina nismo viđali u ovakvom izdanju. 

Naravno da telo profesionalnog sportiste koji je jedan od najboljih na svetu mora da bude zategnuto kao struna, ali čini se da kod Novaka ima određenih promena. Deluje da je srpski teniser tokom leta pojačano radio na mišićima gornjeg dela tela, pa sada njegove ruke, ramena i grudi izgledaju mnogo snažnije. Neki bi rekli - snažnije nego ikad. 

NOLE SAZNAO SJAJNE VESTI Đoković dobio najlepšu moguću poruku, ovo se čekalo baš dugo (FOTO)

Ovu promenu fizičkih izgleda primetili su i navijači Novaka Đokovića, koji na društvenim mrežama komentarišu snimke koji su se pojavili iz Astane. Prilikom jednog prekida Novak se presvlačio, a njegovo golo telo bilo je u krupnom kadru kamere.

Ovakav izgled srpskog tenisera očigledno mu je pomogao da odigra dva turnira uzastopno nakon duge pauze, a da na oba stigne do titula i "počisti" sve svoje rivale sem Danila Medvedeva koji je predao susret u polufinalu nakon 1:1 u setovima. Ovo je trenutak u kom se srpski teniser presvlačio: 

 

 

Podsećamo, Novak je u Astani stigao do 90. titule u karijeri i na najbolji način obeležio svoj povratak. On je letos osvojio Vimbldon, zatim napravio pauzu od gotovo tri meseca, a onda "vezao" titule na turnirima u Tel Avivu i u Astani. Očigledno je neplaniranu pauzu pred finiš sezone iskoristio i da ojača telo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading