SVET TENISA NA NOGAMA Ono što je Đoković rekao o Federeru će ući u istoriju
Tanjug/Ap

U petak i zvanično počinje Lejver kup u Londonu. Egzibicioni turnir između tima Evrope i ostatka sveta ostaće upamćen kao poslednji na kom je učestvovao Rodžer Federer.

Upravo je čitav događaj u glavnom gradu Engleske u znaku Švajcarca, a reči koje mu je uputio naš Novak Đoković mogu slobodno da uđu u teniske udžbenike.

- Ovo je unikatan momenat, samo ovde možemo da budemo saigrači, a ne rivali. Sve je tek jedinstveno zbog poslednjeg meča Federera, većina nas se divila njegovim uspesima pre nego što smo postali teniseri. Želimo da slavimo njegovu karijeru i nadam se da ćemo imati dobar vikend - poručio je Đoković i nastavio:

SVET TENISA NA NOGAMA Ono što je Đoković rekao o Federeru će ući u istoriju

EPA

 

- Ovo je drugačiji osećaj za mene od uobičajenih na ovakvim turnirima. Obično ne pričamo mnogo van terena kao ovde na ovom jedinstvenom takmičenju, imao sam čast da igram jednom pre četiri godine i ovo su nezaboravani momenti. Pogotovo prošlo leto na večeri, atmosfera i hemija u ovom timu će nam pomoći da dobro igramo, ali i da se upoznamo kako obično nemamo vremena - rekao je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading