FEDERER OTKRIO SVOJU DRUGU STRANU Nećete verovati kakav je Švajcarac kada se opusti i malo popije
AP/Mark Baker

Rodžer Federer navikao je svet na određeni stil ponašanja, uglavnom gospodski, pazio je šta govori, retko kada se mešao u pipljive teme, birao je da bude neutralan. Međutim, imao je i on neke momente u kojima se opuštao malo više nego što bi trebalo. Ispričao je sve o tome u jednom intervjuu - kako izgleda Rodžer kad je pijan?

Znao je i on da proslavi uspehe uz koju čašicu više, a priče o tome pojavile su se posle njegove odluke o penzionisanju. To mu se dogodilo u dva navrata i oba dobro pamti. Jedan takav momenat dogodio se 2008. godine, a drugi 2017. oba puta posle osvajanja titule. Lepo se proveo, mada je posle toga bio na mukama sa mamurlukom. 

-Pijem samo vodu. Pripadnik sam stare garde, nisam nikada bio na dijeti, mada sam voleo da proslavim pobedu čašom dobrog šampanjca. Napio sam se jednom. Bilo je to posle osvajanja US opena 2008. godine. Tri i po dana su mi bila potrebna da se oporavim. Turnir se završio u nedelju uveče, oporavio sam se tek u četvrtak - smejao se Federer u intervjuu za italijansku "Gazetu" iz 2019. godine.

FEDERER OTKRIO SVOJU DRUGU STRANU Nećete verovati kakav je Švajcarac kada se opusti i malo popije

EPA/ Neil Hall

 

OGLASIO SE VIKTOR TROICKI Lako je sada biti komandant, navijamo za Koreju, ali šanse su nam male

Ispričao je potom šta se sve dogodilo i kako je došlo do pijanstva. Sa prijateljima je zaglavio u jednom kafiću. "Bar je trebalo da se zatvori io nda smo mi naručili piće unapred za nekoliko sati. Kasno smo shvatili da smo naručili previše".

Ispričao je i kako je sebi dao malo oduška još jednom. Posle titule na Vimbldonu 2017. godine.

-U glavi mi je samo odzvanjalo, ne sećam se šta smo radili posle večere. Popio sam verovatno više različitih vrsta pića. Otišli smo posle toga u kafić, skupilo se 30-40 prijatelja, dobro smo se proveli. Legao sam u krevet oko pet ujutru i nisam se osećao baš dobro - zaključio je Federer. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading