NOLETOVI NAVIJAČI POBESNELI US Open provocirao sa objavom, a onda je nastao haos na društvenim mrežama (FOTO)
(AP Photo/John Minchillo)

Zbog kovid pravila, tačnije, jer je ulazak u Ameriku zabranjen nevakcinisanim strancima, Novak Đoković nije mogao da igra na poslednjem grend slemu u sezoni. Čini se da su Amerikanci, vrlo brzo zažalili.  Prvog dana takmičenja je ispalo čak 10 nosilaca, a Novak Đoković je bio tema i u Beloj kući. 

Tamo su američku zvaničnicu novinari "rešetali" pitanjima o Đokoviću i zbog čega mu nije dozvoljen ulazak u zemlju, a sada se oglasio i US open porukom za koju su mnogi mislili da ima veze sa Srbinom.

Samo jedna poruka organizatora poslednjeg grend slema izazvala je lavinu komenatara u kojima se pominje Đoković na društvenim mrežama. Naime, zvanični nalog US opena postavio je sledeće pitanje na Tviteru:

- Ko još uvek ima GOAT (najboljeg svih vremena) na umu danas? - glasilo je pitanje. 

SKANDAL NA US OPENU Novinar rekao Nadalu da vara na terenu i da ima pomoć sudija, evo šta mu je Španac odgovorio

Pitanje je na koga su organizatori mislili, možda zaista jesu na Novaka, a njegovim fanovima je to bilo dovoljno da krenu u misiju. Đokovićevi navijači iskoristili su poruku da velikim brojem komentara podsete organizatore da je Srbin za njih najveći teniser svih vremena i da mu nije bilo dopušteno da uđe u zemlju i igra na Ju Es openu.

- Njega niste pustili da dođe da igra, sećate se?", "Da, mislim na njega kako ga niste pustili da igra jer nije vakcinisan", "Najveći je odsutan zbog glupih zabrana i tačka"... samo su neki od komentara navijala jednog od najboljih tenisera svih vremena. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading