TENISKI ZEMLJOTRES Nove vesti iz Amerike podigle euforiju kod Noletovih navijača: Da li je ovo dokaz da ćemo Srbina gledati u Njujorku?
EPA

To ipak ne znači i da nevakcinisani mogu da uđu u SAD, što pogađa Novaka Đokovića koji tako ne može da igra na US Openu.

Do početka turnira ostalo je još 16 dana, dakle ima vremena da se u međuvremenu nešto promeni i da gledamo Đokovića na Flašing medouzu. 

Podrška bivšem broju jedan i u samoj Americi ne jenjava, pa se tako oglasio i TV komentator i analitičar, osnivač portala Out Kick, Klej Trevis.

-Stopostotno je takva situacija da bi trebalo da mu dozvole da se takmiči. Dozvolili su mu da dođe prošle godine na US Open kada je kovid bio daleko veća pretnja, kada su bolnice bile punije. Za mene je to prosto, da, trebalo bi da mu dozvole da dođe - kaže Trevis za Foks Njuz.

On je dodao i ovo:

-Od trenutka kada je CDC objasnio da vakcinisani moraju da se treniraju kao i nevakcinisani i da tu ne postoje razlike, ne vidim zašto i kako Novak Đoković ne može da dođe i igra na US Openu. 

EPA

 

NOVAK ODAO POČAST ŽRTVAMA Srpski teniser se oglasio nakon nezapamćene tragedije na Cetinju (FOTO)

Trevis je dao i konkretan predlog Đokoviću, koji naravno, ne bi bio legalan, ali koji pokazuje koliko je čitava situacija apsurdna. 

-Novak već zaslužuje sve pohvale, jer iako mu nije bilo dozvoljeno da igra u Australiji, pokušava da postavi rekord po broju grend slemova. Ako bismo da budemo krajnje cinični, ovde dozvoljavamo ljudima da uđu preko južne granice, koji uopšte nisu testirani na kovid. Možda bi Novak Đoković trebalo da uzme torbu sa reketima, pređe južnu granicu i uputi se ka Njujorku i igra na turniru - kaže Travis.

EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

Đoković u Njujorku bi na neki način dao znak da se život polako vraća u normalne tokove.

-Nema razloga što Novak ne bi trebalo da bude u avionu. To bi bio signal i povratka normalnom životu, a sport jeveoma važan u tom smislu, bilo da je u pitanju fudbal, košarka, tenis, vratimo decu aktivnostima. Ako je već tako, nema razloga da Novak ne bude ovde - zaključio je Trevis. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading