VREMENA JE SVE MANJE ZA NOVAKA Evo do kog datuma sve mora da se reši oko Đokovićevog odlaska na US Open
Tanjug/Ap

Jedan od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta, Novak Đoković, nema mnogo vremena kada je reč o njegovom učešću na US Openu. 

Grend slem u Njujorku počinje 29. avgusta i trajaće do 11. septembra, a sada je i poznato do kada Novak ima rok da se sve stvari vezane za njegovo učešće na US Openu razreše, a to je 25. avgust. 

To prenose američki mediji, a to je ujedno i četiri dana pred početak US Opena. Ukoliko tada ne bude rešio situaciju oko ulaska u državu, neće se naći u žrebu za poslednji grend slem u sezoni. 

VREMENA JE SVE MANJE ZA NOVAKA Evo do kog datuma sve mora da se reši oko Đokovićevog odlaska na US Open

EPA

 

CELA SRBIJA U EUFORIJI Novak će ipak igrati na US Openu?!

Šanse za to su veoma male, ali postoje. Razlog za nadu jeste činjenica da je Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) ukinuo mnoge zabrane oko korone. Mere su sada malo drugačije, mada i dalje postoji problem za nevakcinisane osobe poput Novaka.

-CDC je najavio da će u narednim nedeljama doneti nova pravila povodom ulaska u zemlju kako bi se smanjio rizik prenošenja virusa - navodi se u saopštenju.

Srpski igrač ima sve manje vremena, posebno ako se uzme u obzir da mora da prođe i proceduru oko dobijanja vize. Doduše sa tim ne bi trebalo da bude previše problema, ali je pre toga potrebno da se reši situacija oko ulaska u državu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading