TRI MESECA U ZATVORU Oglasio se advokat Novakovog bivšeg trenera, evo u kakvom stanju se nalazi
EPA-EFE/ANDY RAIN

Bivši trener Novaka Đokovića je 8. aprila u londonskom sudu proglašen krivim zbog bankrota, i to po četiri od 24 tačke. Sudija Debora Tejlor je 29. aprila donela konačnu presudu - dve i po godine zatvora za Borisa Bekera. 

Prošlo je tačno tri meseca od tada. Beker je prvo upućen u zloglasni zatvor Vandsvort, da bi mesec dana kasnije bio prebačen u sadašnji Hanterkomb.

O tome kako provodi dane u zatvoru za nemačke medije je pričao Bekerom advokat Kristijan-Oliver Mozer. On ističe da su mnoge informacije koje su se pojavile u medijima bile netačne, od toga da je Beker uputio poziv za hitan slučaj iz svoje ćelije, preko toga da su mu bila ostavljena vrata od ćelije, preko toga da je njegov način života u zatvoru izazvao negodovanje ostalih zatvorenika.

NOVAČE, TI LI SI? Poznati teniser objavio sliku koja je nasmejala Srbiju (FOTO)

Dodaje da se Beker dobro oseća i da mu ide dobro u datim okolnostima.

Advokat je otkrio koji posao je Beker dobio u zatvoru, odnosno da je asistent predavačima u zatvorskim učionicama.

"Boris radi isključivo kao asistent u učionici. Njegovi zadaci uključuju deljene radova učenicima, a ponekad i prenošenje sopstvenih iskustava u diskusiji u učionici".

Advokat Mozer je dodao i da su spekulacije informacije da će Beker po odsluženju kazne biti deportovan iz Velike Britanije. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading