BORIS BEKER ĆE BITI DEPORTOVAN To je njegova druga selidba nakon presude
EPA-EFE/ANDY RAIN

Nemački teniser Boris Beker u aprilu dobio zatvorsku kaznu, a od tada je promenio dva zatvora u Velikoj Britaniji. Nekadašnji as je iza rešetaka završio zbog sakrivanja imovine i izbegavanja poreza, a čim izađe na slobodu mogao bi da dobije nove vesti koje će interesovati celokupnu svetsku javnost. Kako prenose mediji iz Engleske, Nemac će biti deportovan nakon dve i po godine u zatvoru.

Nekadašnji nemački sportista ima ista prava kao i svaki drugi strani državljanin osuđen u Velikoj Britaniji, pa bi nakon dve i po godine u zatvoru mogao da bude prebačen u rodnu zemlju. To bi bila njegova druga selidba nakon presude, jer je jednom već menjao zatvor.

BORIS BEKER ĆE BITI DEPORTOVAN To je njegova druga selidba nakon presude

Foto: Shutterstock

 

Zbog dobrog ponašanja u ozloglašenom zatvoru Vandsvort, Beker je prebačen u Hanterkomb, ustanu u kojoj su uslovi daleko bolji, a stopa incidenata manja. Tu ima priliku da se rekreativno bavi stonim tenisom, gleda sport ili da ostalim zatovrenicima drži lekcije o fizičkoj pripremi, što je u prvom zatvoru bilo nemoguće.

BIVŠI NOVAKOV TRENER DOŽIVEO JOŠ JEDAN VELIKI UDARAC Beker u zatvoru smišlja strategiju kako da zaradi neki “evro”

Podsećamo, zatvor Vandsvort u koji je Beker prvobitno smešten jedan je od najgorih u čitavoj Britaniji. Napadi među zatvorenicima su svakodnevna pojava, a sukobi sa čuvarima dešavaju se veoma često. Takođe, higijena uopšte nije na zavidnom nivou, a narkotici su lako dostupni svim zatvorenicima u ovoj ustanovi.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading