NAJBOLJE SE ODMARAM U MORU Đoković puni baterije u Dubrovniku (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter

Novak Đoković nastavlja odmor i puni baterije. Posle Crne Gore, otišao je u Hrvatsku da provede još vremena sa najbližima.

Najbolji srpski teniser viđen je u Dubrovniku, to mu je sledeća destinacija, a tamo su ga uhvatili novinari, pa je dao kratku izjavu i za tamošnje medije.

- Na odmoru sam, iskoristio sam priliku da dođem i do Dubrovnika koji je jedan od najlepših destinacija. Najbolje se odmaram u moru, ali uveki imam i neke fizičke aktivnosti - rekao je Novak za portal "Indeks".

Sa njim ovog puta nije supruga Jelena, već braća Marko i Đorđe sa kojima provodi vreme.

- Stigao sam sa svoja dva mlađa brata, iskoristili smo priliku da malo budemo zajedno. Dugo nismo provodili kvalitetno vreme zajedno i eto. Sada smo tu. Obilazimo hrvatsku obalu i uživamo - naveo je on.

Nole je nedavno osvojio titulu na Vimbldonu, a sada čeka odluku američkih vlasti o igranju na turnirima u toj zemlji i na US openu.

- Lepo je uvek kada u sezoni osvojiš bar jedan grend slem, još kada je to Vimbldon koji meni puno znači. Sezona je uspešna, sve što će se dešavati u budućnosti samo je bonu - zaključio je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading